Zingen

The voice of your soul is breath – Yogi TeaIMG_7960

Alles is trilling, ieder mens, elk woord en elk ding heeft een eigen trilling. De stem is een krachtig middel voor (her)verbinding en heling, maar ook voor het stromen van levensenergie en vreugde. Zingen doe je met heel je lijf, zonder in je hoofd te gaan zitten. Jouw lichaam is jouw instrument, en dat instrument heb je altijd bij je!

Zangles

We besteden aandacht aan ademhaling en een gezond gebruik van de stem. Afhankelijk van jouw wensen werken we de ene keer aan een lied en een andere keer vanuit improvisatie.

Als we via improvisatie werken kijken we naar dat wat er aan het oppervlak is en gezongen wil worden.
Als we aan een lied werken kijken we hoe jij het lied op jouw manier kunt overbrengen. Interpretatie en presentatie komen hierbij aan bod.

Spreekstem ontwikkeling

Misschien heb je geen ambitie om te zingen maar werk je bijvoorbeeld als docent of moet je vaak spreken voor (grote) groepen mensen. Dit kan spannend zijn en de stem reageert hier op. Ik kan je op weg helpen om met die spanning te zijn in je stem en erméé te praten in plaats van dat je je er tegen verzet. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Proefles

Een proefles van een half uur is vrijblijvend en kost 15 euro.

Tarieven

De les van 45 minuten kost 35 euro en de kortere les van 30 minuten kost 23,50.

De les kan tot vierentwintig uur voor de afgesproken datum en tijd worden geannuleerd. Bij afmelding binnen vierentwintig uur ben je de lesvergoeding verschuldigd. 

Voor vragen of voor het plannen van een proefles kun je een email sturen naar lauri.brons@gmail.com of je kunt me bellen via het nummer 06 12 65 57 45. Het is altijd fijn om even telefonisch contact te hebben om te kijken of het klikt!

Marjolein Klaassen ”Mijn zanglessen bij Lauri vind ik altijd erg fijn! Ze helpt je stappen vooruit met kundige aanwijzingen, maar vooral door je het vertrouwen te geven dat je het kunt en dat het oké is als het niet gelijk lukt. De sfeer die Lauri creëert in haar lessen is heel veilig en gezellig. Ik zit iedere week al zingend op de fiets onderweg naar de les!”