Yoga

 

In de yogalessen is het kernwoord verbinding. Het (her)verbinden met ons lichaam, het ‘huis’ waar we in wonen en waar we dus goed voor moeten zorgen! Velen van ons leven in het hoofd. Tijdens mijn yogalessen besteed ik veel aandacht aan bewust worden wat je voelt in het lichaam in plaats van wat je denkt. Dit doen we door middel van meditatie, pranayama (ademhalingsoefeningen) en asana’s (de yogahoudingen). Tijdens de lessen is er een (rustige) flow van asana’s die elkaar opvolgen.

Slow flow Yoga 

Bij Artex kunstschool Texel verzorg ik twee Yogalessen op donderdagochtend om 9.15 en 10.15 uur. Een zachte vorm van Yoga waarin de bewegingen elkaar in een rustig tempo opvolgen; een meditatie in beweging. Voor aanmelden of meer informatie kijk op www.artex-texel.nl

Yoga één op één

Een privé yogasessie is helemaal gericht op jou. We werken aan datgene wat er op dat moment aan de orde is. We kijken naar waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven en van daaruit werken we via yoga, meditatie en mantra. De lessen zullen dus nooit hetzelfde zijn, de ene keer kan de nadruk meer liggen op stilte en meditatie terwijl we de andere keer heel fysiek bezig zijn.

Na afloop van een sessie kan ik je een serie asana’s meegeven en/of andere oefeningen om thuis aan te werken. Om het zo in je dagelijks leven te integreren.

Tarieven

Een yoga één op één sessie kost 50,- per uur.

De les kan tot vierentwintig uur voor de afgesproken datum en tijd worden geannuleerd. Bij afmelding binnen vierentwintig uur ben je de lesvergoeding verschuldigd. 

Wil je graag een afspraak maken voor een les of meer informatie? Neem gerust contact met me op via lauri.brons@gmail.com

Marjolein van Asperen: ”Ik neem met veel plezier deel aan de yogalessen van Lauri Brons. De lessen zijn afwisselend en goed opgebouwd en iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Lauri heeft aandacht voor iedereen en weet met haar innemende persoonlijkheid en kundigheid het beste in jezelf naar boven te halen. De ontspanning aan het einde van de les is heerlijk, in combinatie met haar prachtige stem een intense en verdiepende ervaring.”

  •  

Marleen Tromp: ”’Als oefentherapeut mensendieck was ik lange tijd op zoek naar een geschikte yogadocent. Dat vind ik bij Lauri. Ze heeft kennis van zaken en een zachte fijne manier van begeleiden. In de les is een mooie balans tussen actief en ontspanning.”