Over mij

79AF72D8-1A17-40A9-9F8F-322463597024
Mijn naam is Lauri Brons (25 februari 1990) en ik ben geboren en getogen op Texel. Na vele omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik samen met mijn gezin terug gekeerd naar het eiland. De combinatie van voorstellingen spelen en lesgeven is er eentje die mij goed past. Ik werk met jong en oud en verschillende doelgroepen en zie dat zingen (muziek) voor veel mensen iets kan betekenen.  

Mijn bachelor Musicaltheater heb ik op de Dansacademie afgerond. Daarna behaalde ik de Master of Music op het Conservatorium richting Muziektheater Zang. De yogaopleiding voor Hatha en Vinyasa yoga heb ik in een Tibetaans Boeddhistisch klooster in Nepal gevolgd. 

Met regelmaat volg ik lessen bij mijn leraren. Neem deel aan cursussen of opleidingen op het gebied van stem, lichaam en innerlijk werk. 

Met mijn Master afstudeervoorstelling ‘Ik zing zo lenig in de warte’, een poëtische klassieke muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar ben ik genomineerd voor de Entreeprijs van theaterfestival Boulevard te ’s Hertogenbosch. In het werkveld heb ik onder andere ervaring opgedaan in de musical ‘Das Phantom der Oper’ als ‘Christine Daaé’ in het theater Das Neue Flora in Hamburg, Duitsland. Daarnaast heb ik vele andere optredens gedaan in binnen- en buitenland, van Moskou tot Florence. Sinds een paar jaar durf ik de kaders van de verschillende muziekstijlen los te laten en zing ik ‘waar ik zin in heb’, en laat mij onder andere inspireren door de nummers van Joni Mitchell. 

Sinds mijn eigen lespraktijk vind ik steeds meer mijn ‘stem’ in het lesgeven. Dit zou je kunnen samenvatten als een holistische benadering, waarin de muziek; de stem, het middel is.  

Voor de laatste filmpjes, foto’s en updates kun je mij volgen via Instagram onder de naam Sweetlaurely en Elisabethlaurimusic. Via Facebook onder Lauri Brons of Elisabethlaurimusic.