Over mij

LAURI_160911_481Mijn naam is Lauri Brons (25 februari 1990) en ik ben geboren en getogen op Texel. Na vele omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik samen met mijn gezin weer terug gekeerd naar het eiland. Daar wonen wij in het hartje van Den Burg. De combinatie van voorstellingen spelen en lesgeven in mijn eigen praktijk en op locatie is er eentje die mij goed past. Ik werk met jong en oud en zie dat zingen voor iedereen iets kan betekenen.  

Mijn bachelor Musicaltheater heb ik op de Dansacademie afgerond. Daarna behaalde ik de Master of Music op het Conservatorium richting Muziektheater Zang. De yogaopleiding voor Hatha en Vinyasa yoga heb ik in een Tibetaans Boeddhistisch klooster in Nepal gevolgd. 

Maar mijn zoektocht is nog lang niet voltooid en daarom ga ik met regelmaat voor lessen naar mijn leraren, volg cursussen of een opleiding op het gebied van stem, lichaam en innerlijk werk. 

In het werkveld heb ik onder andere ervaring opgedaan in de musical ‘Das Phantom der Oper’ als ‘Christine Daaé’ in het theater Das Neue Flora in Hamburg, Duitsland. Met mijn Master afstudeervoorstelling ‘Ik zing zo lenig in de warte’, een poëtische klassieke muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar ben ik genomineerd voor de Entreeprijs van theaterfestival Boulevard te ’s Hertogenbosch. Daarnaast heb ik vele andere optredens gedaan in binnen- en buitenland. Tevens heb ik ervaring met lesgeven voor zowel individueel als groepen, en zowel kinderen als volwassenen.