Cursussen en workshops

SAMEN SOLOZINGEN

Solo zingen voor een groep – deze cursus wordt samen gegeven met pianiste Elisabeth Waverijn

Solo zingen kan erg spannend zijn maar wel ongelooflijk leuk! In een veilige setting leren we om te gaan met de spanning die hoort bij het soleren, we krijgen technische tools aangereikt en werken aan interpretatie. Ook zingen we samen.

Data: Eerstvolgende cursus begint in januari 2022. Aanmelden een info via info@elisabethlaurimusic.nl

Locatie: Muziekkerk De Waal

Op woensdag 16 november vindt de cursuspresentatie plaats. Een feestelijke en verrassende avond! Ben je nieuwsgierig? Kom dan luisteren! Om 20.00u is de aanvang van het concert en om 19.30 gaan de deuren open. Toegang gratis 

EENDAAGSE VERDIEPENDE ZANGWORKSHOP

Een dag waarin we dieper ingaan op het gebruik van de stem. Het leren luisteren naar anderen en onszelf. Met zangtechnische oefeningen, ademhalingsoefeningen, samen- en solozang. Ervaring is niet nodig. Dag en tijd: binnenkort meer informatie.

wereldkoor

Bij Artex Kunstenschool Texel begeleid ik elke dinsdagavond het Wereldkoor. Een laagdrempelig koor waarin het plezier voorop staat. We zingen liedjes van over de hele wereld. Voor aanmelding of de presentatie kijk op de website van Artex.

Wil je een verdiepende zangworkshop voor je koor of samenzang groep? Dit is mogelijk. Neem contact met mij op via lauri.brons@gmail.com. 

  •  

Petra Tak ‘De workshop was voor mij onwijs genieten van een heel nieuwe ervaring met je stem gebruiken; het ging niet om ‘mooi zingen’ maar om je eigen klank te (laten) horen, dat wat vanuit mijn binnenste omhoog wil komen. Zo bevrijdend! En met Lauri’s begeleiding voelde ik me gesteund en veilig om dit samen met een groep nieuwe mensen te doen. Het was een heerlijke dag!’