Cursussen en workshops

SAMEN SOLOZINGEN

Solo zingen voor een groep – deze cursus wordt samen gegeven met pianiste Elisabeth Waverijn

Solo zingen kan erg spannend zijn maar wel ongelooflijk leuk! In een veilige setting leren we om te gaan met de spanning die hoort bij het soleren, we krijgen technische tools aangereikt en werken aan interpretatie. Ook zingen we samen.

We werken in twee groepen. De ene groep ontmoeten we op de maandagavond en de andere groep op de vrijdagochtend. De cursuspresentatie is gezamenlijk in het Waalderkerkje. 

Data maandagavond: 16, 23 en 30 januari, 6 februari, 6, 13, 20 en 27 maart. Locatie: muziekpraktijk van Lauri in Den Burg.

Data vrijdagochtend: 13, 20 en 27 januari, 3 februari, 8, 20 en 27 maart. Locatie: muziekpraktijk van Elisabeth in Den Burg. 

Cursuspresentatie: 27 maart om 20.00 uur in het Waalderkerkje, deuren gaan om 19.30 uur open. Deze presentatie is openbaar en gratis te bezoeken. 

Deelname aan de cursus kost 175,-

Aanmelden een info via info@elisabethlaurimusic.nl

  •  

Zo’n leuk concept om meteen solo te kunnen zingen én zangles te krijgen én te mogen leren van de opbouwende, professionele feedback die Lauri aan de anderen in de groep geeft. Lauri en Elisabeth creëren een sfeer van vertrouwen: in je eigen stem, in je performance. De groep stimuleert elkaar door oprecht te luisteren en reactie te geven op hoe je overkomt. Ik heb genoten! Elisabeth begeleidt super op de piano: jij vraagt het en zij speelt het al. Volgend met wat jij zingt en af en toe een reddende engel als je er even ‘uit’ bent. Het intieme optreden voor familie en vrienden was de kers op de taart. Bravo!

Jantine

EENDAAGSE VERDIEPENDE ZANGWORKSHOP

Een dag waarin we dieper ingaan op het gebruik van de stem. Het leren luisteren naar anderen en onszelf. Met zangtechnische oefeningen, ademhalingsoefeningen, samen- en solozang. Ervaring is niet nodig.

Dag en tijd: zaterdag 25 maart van 10.00 – 16.00 uur.

Locatie: Muziekkerk De Waal

wereldkoor

Bij Artex Kunstenschool Texel begeleid ik elke dinsdagavond het Wereldkoor. Een laagdrempelig koor waarin het plezier voorop staat. We zingen liedjes van over de hele wereld. De eerstvolgende cursus begint op dinsdag 17 januari. 

Aanmelding gaat via Artex

  •  

Wil je een verdiepende zangworkshop op maat voor je koor of samenzang groep? Dit is mogelijk. Neem contact met mij op via lauri.brons@gmail.com. 

  •  

Petra Tak ‘De workshop was voor mij onwijs genieten van een heel nieuwe ervaring met je stem gebruiken; het ging niet om ‘mooi zingen’ maar om je eigen klank te (laten) horen, dat wat vanuit mijn binnenste omhoog wil komen. Zo bevrijdend! En met Lauri’s begeleiding voelde ik me gesteund en veilig om dit samen met een groep nieuwe mensen te doen. Het was een heerlijke dag!’