Concerten en voorstellingen

Kinderconcertje ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’

Wie kent hem niet: de Spin Sebastiaan! Het is niet goed met hem gegaan…

Voor dit concertje laten we ons inspireren door het rijke oeuvre van Annie M.G. Schmidt. Bekende en minder bekende verhalen en liedjes. Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Duur: ongeveer 30 minuten.

20 juli om 10.30 en 11.30 uur

Kosten: kinderen €10,-, begeleider: €5,00

Uitmarkt Texel

Zaterdag 28 mei

‘Anke vertelt het verhaal van een meisje dat door de keuzes die ze 
maakt terecht komt in de wereld van de upper-class, de internationale 
wereld van de rich and famous. Maar is de prijs die ze voor dit leven 
betaalt op zeker moment niet te hoog?’

Anke is gebaseerd op waargebeurde verhalen. 

Geschreven door Pip Barnard

broadway 2022

Broadway 2022 staat voor ons in het teken van Queen! Elisabeth en ik kiezen pareltjes en bekende stukken van de fantastische band Queen en maken er onze eigen versie van. Voor meer info en tickets voor Broadway kijk op Broadway Texel

Skemere

Liedjes van onder andere Joni Mitchell.

Vrijdag 15 juli om 19.30 uur. Meer informatie of kaarten mail jokewitte@gmail.com , bel: +31(0)610571271 of bekijk de website van Texel CultuurEiland.

Voorjaarsconcert Muziekkerk de waal

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Sinds kort zijn Elisabeth en ik officiële huurders van het Waalderkerkje! Om dit nieuwe muziekavontuur af te trappen geven we een voorjaarsconcert. We laten een diverse selectie uit ons repertoire horen, wat reikt van musicalklassiekers tot moderne popmuziek.

Tijdens dit concert maken we ons programma bekend met onder andere cursussen, muziekmiddagen en concerten. Het concert duurt ongeveer een uur.

Donderdag 28 april om 19.30

Voor dit concert kunt u een donatie geven.

MUZIKALE WANDELING

Samen met gitarist Hans Hopman verzorg ik muzikale wandelingen. We lopen een wandeling van ongeveer een uur en tussendoor zijn er muzikale intermezzo’s. We eindigen de middag in een mooie tuin waar koffie en thee wordt geschonken en de middag eveneens muzikaal wordt afgesloten.

Aanmelden kan via hnshpmn@msn.com

Deze wandelingen zullen in het voorjaar van 2022 weer gaan plaatsvinden.

Little Musical Concert 2021

Het ‘Little Musical Concert’ van ElisabethLauriMusic uit 2021 is te beluisteren via deze link LittleMusicalConcert. Dit concert hebben we gegeven op maandag 5 juli in het Hoornderkerkje.

Voor meer informatie over de concerten en activiteiten die ik samen met Elisabeth Waverijn verzorg kijk op onze website ElisabethLauriMusic